KGB

ESITTELYSSÄ:

KGB

Hyvää musiikkia ja rentoa menoa rautalangasta rokkiin - KGB ja juhlasi onnistuu!

LUE LISÄÄ ARTISTISTA ›

Artistit

Sivut

Palaute

Palautteesi on meille tärkeää.

Mainoksia

Artistille

Ilmoita yhtyeesi palveluun

Mahtuuko keikkakalenteriin vielä lisää keikkoja? Firmabändi.fi on palvelu, josta orkesterisi löydetään. Pidämme itsestämme verkossa kovaa ääntä – näin takaamme, että juuri Sinun bändisi huomataan.

Täytä rekisteröitymislomake, niin toimitamme sinulle sähköpostilla tunnukset palveluun ja voit rakentaa omalle bändillesi juuri sellaisen sivun kuin haluat teksteineen ja kuvineen. Sivun rakentaminen itse on todella helppoa, mutta jos tarvitset apua niin sekin järjestyy. Hallinnon sivuilta näet reaaliajassa paljonko orkesterianne katsotaan ja kuinka paljon klikkejä tulee kotisivullenne.

Palvelun vuosimaksu on 120 € + alv. Mikäli haluat orkesterisi myös Hääbändi.fi sivulle, saat toisesta palvelusta alennusta 50% eli kun olet mukana molemmissa palveluissa, on vuoden kokonaishinta 180 euroa + alv. Muistathan, että palvelun käyttäjät järjestävät tärkeitä yritysjuhlia ja siksi vaadimme, että bändi myös pitää sen minkä lupaa! Firmabändi.fi ei välitä keikkakyselyjä, vaan asiakas ja bändi sopivat keikasta keskenään. Muista siis täyttää yhteystietosi oikein. Tarjoamme loistavan ikkunan lisäämään keikkamyyntiä hyvälle bändille – rekisteröidy jo tänään!


Rekisteröintikaavake
Olen lukenut toimitusehdot ja sitoudun
noudattamaan niitä.

Mainoksia