Artistit

Sivut

Palaute

Palautteesi on meille tärkeää.

Mainoksia

Länsi-Suomi

Showmaster

Showmaster

Showmaster koostuu helsikiläisistä ja porilaisista ammattimuusikoista. Tasokkaasta ja monipuolisesta saundimaailmasta vastaavat kaksi karismaattista ja taitavaa laulajaa, Saara Elo ja Sara Lindroos, joista jälkimmäinen vastaa myös koskettimista. Kun tähän lisätään taitavat ja tyylitajuiset kitaristit sekä tämäkkä komppiryhmä, syntyy Showmaster. Ammattitaitoinen miksaaja/valomies viimeistelee lopputuloksen.

Showmaster toimii missä tahansa tilaisuudessa, jossa ihmiset haluavat juhlia ja saada kotiinviemiseksi mieleenpainuvan liveshown. Yökerhot, häät, syntymäpäivät, festivaalit, yritysjuhlat, you name it!

Showmaster ei ole liian rock mihinkään tilanteeseen, vaikka soitammekin menevää pop/rock musiikkia ja jätämme hissuttelun muille.

Showmaster kunnioittaa yleisöään ja siksi panostamme takuuvarmaan yhdistelmään hiottua soittoa ja kovaa meininkiä. Voitte itse valita haluatteko yhden 45-90min spektaakkelin tai haluatteko jakaa soittoajan 2-3 45minuutin settiin. Seteistä voimme sopia myös tapauskohtaisesti.

Showmaster tuo mukanaan lähtökohtaisesti kaiken tarvittavan ääni -ja valotekniikan. Teiltä tarvitsemme vain sähköä ja tilan jossa esiintyä! Mikäli Teillä on tarvittava kalusto valmiina, voidaan sen käytöstä sopia erikseen.

Voitte tilata lisämaksusta myös akustisen kokoonpanon bilekeikan yhteyteen (ruokailun tms. ajaksi).
Hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttavat muuttuvat tekijät ovat lähinnä "missä" ja "milloin". Kannattaa siis ottaa rohkeasti yhteyttä ja pyytää tarjous!

Yhteystiedot

Tomi Lahtinen

Ohjelmatoimisto S-Master

keikat@showmasterband.fi

+358 44 373 3666

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia